Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Om oss

SportAgile ble etablert i 2003 og er et lite firma som importerer førsteklasses merkevarer for den kvalitetsbevisste forbruker (se under Merkevarer).
 Det er viktig for oss å være gode, men ikke nødvendigvis store. 
Vi gir våre kunder de beste produkter basert på vår kunnskap og erfaring. Dessuten er god dialogen med kundene veldig viktig for oss. SportAgile betyr forøvrig rask og smidig. Vi bestreber oss på å bli oppfattet som det.

Ansatte

Halvor Langslet - SportagileInnehaver er Halvor Langslet. Han er og blir en lidenskapelig friluftsmann og idrettsutøver. I tillegg til fire års idrettshøyskoleutdannelse har han ti års trenererfaring fra alpint. Derav to år som servicemann/assistenttrener for US Ski Team - WC herrer. Han har mange års erfaring fra aktiv idrett og etter hvert også fra sportsbransjen i Norge. Halvor er aktiv mosjonist i langrenn, alpint, sykling, padling og windsurfing, for å nevne noe.

 

 

 

 

 

Annika Creutzer - SportagileAnnika Creutzer Langslet jobber spesielt med klær, det vil si Isbjörn of Sweden og er en skikkelig  "isbjørnmamma". I tillegg har hun salgsansvar for Stonz og Varg. Annika er snowboardinstruktør, og windsurfer fletta av de fleste. Hun har lang erfaring fra norsk og svensk sportsbransje, og vet akkurat hva som skal til når man skal ferdes i norsk natur i all slags vær. Annika har fem års utdanning fra Svensk idrettshøyskole.  

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no