Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Spreke nyheter fra Isbjörn of Sweden
[2010.04.08]

Spreke nyheter fra Isbjörn of Sweden

Etter en lang og kald vinter, med masse skiglede og gode vinteraktiviteter, begynner det å våres i landet vårt. Men for alle aktive unger betyr det bare nye, spennende utfordringer i barnehage, skole, skog, fjell og fjære. Men vinter eller vår, det er én ting som alltid gjelder: GODE KLÆR! Denne vårens nyhet fra Isbjörn of Sweden vil glede alle små ekstremsportere – og foreldrene deres!

 

Trapper er en robust ytterbukse for vår, sommer og høst i 100% Condura. Det er et materiale som er tre ganger så sterkt som polyester og dobbelt så sterkt som nylon. Sertifisert i henhold til ØKO-Tex100 Klasse 1 standard. Materialet i 100% polyester tørker fort og har 50+ UV-beskyttelse. To lommer på bena. Justering i livet og på buksekanten for optimal tilpassing og komfort. Farger: Sort/sand og sort/bringebærrød.

 

WindPro Denne jakken er laget i Polartec WindPro med Hardface teknologi og 50% resirkulerte fibre. Det super stretchy materialet er fire ganger mer vindtett enn ordinær fleece, men allikevel er den gode pusteevnen opprettholdt. Hardface-teknologien sørger for slitestyrke og en lett vannavvisende effekt. Jakken har kort, kroppsnær passform, ermer med tommelgrep, brystlomme og frontlomme. Den har avtagbar hette – for sikkerhetens skyld. Farger: Sort med grønne glidelåser, turkis med rosa glidelåser.


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no