Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Isbjørnmoro på Barnas Holmenkolldag
[2010.03.17]

Isbjørnmoro på Barnas Holmenkolldag

Den 7. mars gikk Barnas Homenkolldag av stabelen i Frognerparken. Nesten 7000 barn stilte til start på denne strålende vakre vintersøndagen. For klesmerket Isbjörn of Sweden var dagen ekstra spennende. Med eget telt og scenetid fikk foreldre og barn stifte bekjentskap med klærne fra  Isbjørn. Alle barna fikk en innholdsrik premiesekk ved målgang. I den lå det en rød, fin hals fra Isbjørn of Sweden.

”Isbjørnmamma” Bente Skari stilte sporty opp på scenen sammen med ”isbjørnmamma” Annika. Bente fortalte litt om hva som skal til for å bli en god skiløper. – ”Det må først og fremst være moro, og så må du ville bli god. Da er det bare å trene og trene og trene. Det du gjør mye blir du god til”, sa Bente. Og med 42 worldcup-seiere vet hun helt klart hva hun snakker om.

I Isbjørnteltet var det liv og røre hele dagen. Barna ble invitert til å komme innom og foreslå et navn på den blide isbjørnen. Nesten 1000 barn tok denne utfordringen. Hva isbjørnen skal hete og hvem som vant navnekonkurransen, og dermed blir vinner av en herlig Isbjørn of Sweden parkdress, blir lagt ut på Skiforeningens hjemmesider og her på denne siden. Og kjenner vi isbjørnen rett, så vanker det nok noen trøstepremier også.  

NB! Etter påske ble det kjent at navnet på den blide isbjørnen vår blir MixMax, og vinneren av Isbjørns herlige parkdress er Cristopher Barnes Røyter, 4 år. Gratulerer! Både vinneren og vinneren av de 11 trøstepremiene (Isbjørn-luer) har blitt kontaktet. Gratulerer alle sammen!

        

        


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no