Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Med Isbjörn på eventyr
[2015.11.17]

Med Isbjörn på eventyr

Det startet med en drøm....
June og Jon Rune Rønneberg med barna Jørgen 3, Jon Andreas 5 og Norah 8 drømte om et frilufts-eventyr. Etter nøye planlegging og innvilgede permisjoner fra jobb og skole lå nordlige deler av Norge og Sverige klar for familiens nesten halvår lange eventyr. Pappa Jon Rune forteller…

Påsken ble feiret på Senja med skiturer og isfiske. I mai fulgte langtur med to hundespann i Drividalen i Troms. Gjennom flere turer inn i fjellheimen i et par uker vekslet det mellom overnattinger i snøhule, telt og hytte. Fiskevannene gav oss mat og spennende opplevelser, og 17. mai ble som seg hør og bør feiret med norske flagg og god mat.

Sommer i Nord-Norge! - Vi fikk låne en 100 år gammel Nordlandsbåt, og med den rodde vi rundt Norges vakreste øy – Senja. Vi beregnet god tid, for her ville vi oppleve toppturer, fiske i hav og vann, besøke Senja-trollet, Ånderdalen nasjonalpark, bade i krystallklart vann og virkelig være i ett med naturen. Det ble magisk!

I august fristet Finnmarksvidda og en liten, fantastisk lakseelv. Vi hadde med lavvo og bodde på vidda i to uker, før vi dro på rypejakt både i Sverige og på fantastiske Helgøya. Øyperlen ligger langt ut i havgapet og er et karrig landskap, men rik på både rype, gås og elg.

Siste måned av turen ble tilbrakt i vakre Kvænangen, i en liten fjellkoie. Fine dagsturer med fisking, bålkos og den rare følelsen av å vite at det snart er over. Hva fikk vi ut av det? Det er lett å oppsummere: Å sprenge grenser, kreativitet, glede over det enkle, samhold, gode samtaler og minner.

I dette tureventyret var Isbjörn med på laget, og pappa Rønneberg kommer med uforbeholden begeistring. – Ja, dette var kvalitetsklær som barna etter beste evne prøvde å slite ut i løpet av de 150 dagene vi var ute i naturen. Det klarte de ikke! Klærne fra Isbjørn viste seg å være like slitesterke som de var funksjonelle. De holdt barna tørre og varme, og var med på å redusere vekt på sekken, da vi ikke trengte ekstra ytterbekledning til barna. Helt suverene klær!

Storm – en suveren skalljakke fra Isbjörn of Sweden.
En vanntett og vindtett helårsfavoritt. Tåler 15 000 mm vannsøyle. Jakken er laget i 2-lags bluesign-sertifisert materialer med innvendig membran, vanntette glidelåser, teipede sømmer, og har allikevel svært høy pusteevne. Storm er foret med mesh, har formsydde ermer og justerbar hette. Dette er en jakke som passer like godt i regn- og ruskevær som på gnistrende vinterdager i skibakken. Aktive barns beste plagg!

Et lite bildeutvalg ser du nedenfor, og mer finner du på www.ektegleder.no
eller https://www.facebook.com/www.ektegleder.no/

              


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no