Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Aktive, tørre og akkurat passe varme - det er Isbjörnbarna!
[2015.10.07]

Aktive, tørre og akkurat passe varme - det er Isbjörnbarna!

Lag-på-lag-metoden er den aller beste måten å regulere varme, komfort og bevegelighet på hos aktive barn. Dette er et stadig tilbakevendende tema fordi det er evig aktuelt. Og komfortable barn er glade barn. Så enkelt er det!

Start innerst med Husky, som egner seg like godt som hverdagsplagg inne som det gode, myke laget mot kroppen når det er kaldt ute. Laget av merinoull og polyester – en meget slitesterk og holdbar materialmiks som holder barnet varmt når det er kaldt og transporterer fukt når det er varmt.

Lynx til det isolerende mellomlaget. En absolutt favoritt når det gjelder fleecjakker og bukser. Tynn, smidig og herlig myk og behagelig. Kan like gjerne brukes som ytterplagg på kjølige sommerdager som det gode, isolerende laget når det er skikkelig kaldt ute.

Suverent vindtett og vanntett ytterlag med Monsun og Storm. Skalljakkene fra Isbjörn of Sweden har alt som forventes av en skikkelig allværsjakke – vanntett og vindtett membran som tåler opp mot 15 000 m.m. vannsøyle, teipede sømmer og vanntette glidelåser og en rekke andre smarte og fornuftige detaljer. Og med skallbuksen Hurricane, som har akkurat de samme egenskapene som de øvrige skallplaggene fra Isbjörn, er barnet kledd for all slags vær fra topp til tå!

               

 


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no