Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Best i test for 3. året på rad!
[2015.08.12]

Best i test for 3. året på rad!

Penguin Parkdress, etterfølgeren til fjorårets vinner Igloo, har nok en gang dratt hjem seieren i klassen «Beste Premiumdress»

Testet i barnehage
Styrken i denne testen er at dressen har vært i daglig bruk i tre høst- og vintermåneder. Dette gjør testen unik og setter en helt annen standard og tillit til at produktet faktisk holder hva det lover når det gjelder vanntetthet, holdbarhet og varmekapasitet.


Dette sier juryen:
Dressen har gode pusteegenskaper og evnen til å holde barnet varmt selv på svært kalde dager. Materialene i dressen tåler både hyppig vask og barns krabbing og klatring, selv på utsatte plasser som knær og rumpe. Det er en dress som holder flere vintersesonger. Juryen imponeres også over at det ikke bare er evnen til å tåle snø, kulde og hardt bruk som bringer dressen til topps, men også evnen til å holde barnet tørt. Ikke en gang når barna så godt som badet i vanndammene, ble de våte. God passform som gir god bevegelsesfrihet, ble også påpekt. Stroppen som skal sitte under barnets sko kan derimot forbedres, og knappene den festes med er av varierende kvalitet. Men juryen konkluderer med at selv om dressen ligger i det øvre prissjiktet, gir den valuta for pengene. De totale, positive egenskapene som kom frem i testen gjør Penguin til det beste kjøpet!
I tillegg til SuperheroBlue, får du dressen i disse fargene:

         


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no