Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Vårnytt fra Isbjörn
[2015.03.24]

Vårnytt fra Isbjörn

Nytt denne våren er Grizzly - en komfortable hettejakke i sterk og holdbar stretch fleece og sekken Stortass som kommer i to utgaver - Mini og Midi.

Grizzly hettejakke har flosset innside. Dette gjør jakken varm og herlig. Yttersiden er vannavstøtende. Holder fasongen etter lang tids bruk og vask etter vask. Jakken er perfekt å bruke som mellomlag i vinterkulden eller som ytterjakke vår og høst eller på kjølige sommerdager. I tillegg til raglandsnitt og tommelhull samt beskyttelse for glidelåsen under haken, er denne jakken garnatert et av favorittplaggene i hverdagen. Spreke farger. Størrelse fra 2 til 14 år.

Med Grizzlyjakken og den nye sekken Stortass er barna klar for tur, barnehage, skole eller reise. Dette er en funksjonell og behagelig ryggsekk. Polstrede skulderstropper, bryststropp og livrem gjør at sekken sitter godt. Sekken har to rom med glidelås og et lite rom for verdisaker inni, også dette med glidelås. Meshlomme for flaske eller andre ting på utsiden. Sekken er laget i 600D kraftig nylon i to størrelser - Mini, fra 3 til 6 år og Midi, fra 7 til 14 år. Farger: Smoothie og SuperheroBlue.

      
   


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no