Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Isbjörn for Gunn Ritas lille tøffing
[2014.06.16]

Isbjörn for Gunn Ritas lille tøffing

Gunn Rita Dale Flesjå er en av Norges mest suksessrike og populære idrettsutøvere. Allerede i 2005 vant hun det som kunne vinnes av nasjonale og internasjonale mesterskap, og har stått på pallen hvert eneste år siden. Alle vet hvilket enormt arbeid som ligger bak toppidrettsprestasjoner. Og midt oppi all trening og forberedelser ble gullet Bjørnar født i mars 2009.

"Bjørnar er en aktiv gutt slik som mammaen sin. Han elsker å være ute i all slags vær, og er i best humør når han får løpe masse, leke i sandkassen eller sitte på sykkelen sin. Aller mest gøy har han det når han får sykle i skogen", forteller Gunn Rita.
Aktive barn fortjener klær som holder mål - klær som holder dem tørre, varme og bekvemme uansett aktivitet. Klærne fra Isbjörn oppfyller alle krav til slitestyrke, funksjon, passform og spreke farger og tøft design. Dessuten benyttes kun resirkulerte og miljøvennlige materialer. Det som er bra for naturen er også bra for barnet. Dette er selvfølgelig viktig for Gunn Rita, og velger derfor kvalitetsklær fra Isbjörn of Sweden til sin lille tøffing!


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no