Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Isbjörnkledde småjenter på villmarkstur med pappa
[2014.01.09]

Isbjörnkledde småjenter på villmarkstur med pappa

For Kaya (5) og Hailey (4) ble nyttår feiriet på Lars Monsens vis - med hunder og telt i Rogen Naturreservat ved Femunden, og for pappa og jentene ble dette en opplevelse som gav mersmak!

- Ja, det var en fantastisk tur som bare understreket det jeg egentlig har visst lenge  – at små barn ikke er noen hindring for  skikkelig uteliv og store naturopplevelser, forteller pappa Jan Erik Bråten. I påsken går turen over Hardangervidda. - Jentene synes villmarksliv er helt topp, og mye av æren må våre gode støttespillere få. Først og fremst turkameraten Eivind Trippestad og hans syv trekkhunder, men også de som bidrar med utstyr…

Isbjörn of Sweden var med!

- Turer som de vi legger ut på stiller helt klart krav til utstyret – ikke minst til klærne, sier Jan Erik. - Jentene ble kledd fra topp til tå med Isbjörn, og for meg som pappa var det godt å oppleve hvor bra plaggene fungerte. Jeg opplevde glade jenter som beveget seg lett og fritt og var tørre og varme under alle de forskjellige utfordringene de måtte takle. Det er klær som virkelig holder mål!

- Minstejenta Amalia på 2 år, får alltid være med på de litt kortere turene, og også hun har blitt bestevenn med Isbjörn.

Rapporter fra ekspedisjonene våre legger vi ut på vår hjemmeside www.ingengrenser.no. Du kan også følge med på Ingengrenser Facebook eller frilufts.blogg.no


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no