Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Firlinger med Isbjörn som støttespiller
[2013.12.31]

Firlinger med Isbjörn som støttespiller

4 ganger babylykke i Våle

Den 10. juni 2013 ble en helt spesiell dag for Christine og Kenneth Sjue i Våle. Denne sommerdagen ble de foreldre til 4 babyer på en gang! Og for den 3 år gamle datteren Maya ble lykken komplett – firedobbelt storesøster!

Nå har firlingene Emil, Thea, Sophia og Trym blitt et halvt år, og mamma Christine kan bekrefte at all tid der i huset er besatt. Og selv om mamma Christine har lang yrkeserfaring fra Fon barnehage, så er det lett å forstå at en 3-åring og fire spebarn krever sin kvinne (og mann). Kenneth har noen uker ekstra pappaperm, og har valgt å ta den fra starten. Han mener det er viktig at de er sammen i den nye familiesituasjonen og blir kjent med de fire nye barna, som han kan fortelle allerede har utviklet seg til fire helt forskjellige personligheter. 

Gode støttespillere

- For oss er det også helt vesentlig at vår skjønne, glade Maya ikke skal føle seg forbigått i forhold til de fire nye babyene. Uten et fantastisk nettverk av familie og venner som er der for oss, hadde nok det vært vanskelig å unngå. Tre dager i uken stiller besteforeldrene opp, slik at Maya kan prioriteres. Vi er utrolig heldige som får denne hjelpen, sier Christine.

Så kom Isbjörn på banen

Da Annika tilfeldigvis fikk høre om firlingene i egen kommune, var hun ikke sen om å reagere. – Klær til fem barn er ingen spøk. Her kan vi bidra, tenkte hun. Og som tenkt, så gjort. En hyggelig gavepakke ble gjort klart til både Maya, Emil, Thea, Sophia og Trym.

- Praktiske klær er noe alle småbarnsforeldre ønsker, så jeg syntes det var viktig at Christine og Kenneth, både som foreldre og aktive friluftsmennesker, fikk stifte bekjentskap med Isbjörn of Sweden. Akkurat nå er det myke babyplagg som gjelder, men om noen måneder er det vanntett og vindtett, varmt, slitesterkt og behagelig som betyr noe for disse barnas aktive lek og utvikling. Det skal bli morsomt å følge dem fremover, sier Annika.

 Du kan følge Christines blogg ”4 små og sjefen” via familieprat.no eller Google.

 


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no