Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Team Xtra personell velger Cébé
[2012.10.29]

Team Xtra personell velger Cébé

Også denne sesongen vil Team Xtra personell bruke Cébé sportsbriller og skjermer som beskyttelse under trening og konkurranse. Ikke så rart kanskje, når vi vet at bladet Birkebeiner´n har kåret Cébé som ”best i test” tidligere i år.

Cébés suverene teknologi både på linser og innfatning gjør brillene svært funksjonelle under tøffe utfordringer. Og snakker vi om tøffe tak, så vet Team Xtra personell hva vi snakker om…

Teamet ble startet av Aukland-brødrene i 2007. Tanken var å optimalisere den sportslige satsingen gjennom en profesjonell organisasjon. Teamet skulle være et nisje-team med fokus på lange løp, men også innen tradisjonelle idretter har laget tatt utfordringene. Laget satser også aktivt på rekruttering, for å overføre kompetanse og ”arven” etter de erfarne gutta i teamet.

Godt utstyr er viktig for alle som trives i naturen og tar sportslige utfordringer året rundt, og når toppidrettsutøverne i Team Xtra personell velger Cébé i sin ekstreme hverdag, er det en trygghet for at utstyret holder mål!

 

 


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no