Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Barn koser seg ute, bare de er tørre og varme
[2011.09.09]

Barn koser seg ute, bare de er tørre og varme

Når de i tillegg har klær det er lett å bevege seg i, som puster og gir komfort selv når regnet øser ned eller kulda biter – ja, da er valget lett! Parkdressen til Isbjørn of Sweden har egenskaper som gjør utelivet behagelig for barnet. Isbjørn-kledde unger er glade unger, og de bekymrer seg aldri over dårlig vær!

Vanntett
Dressen holder vann og kulde ute. Materialet i Entrant W TORAY, tåler vannsøyle opp til 20.000 mm. Teipede sømmer, vanntette glidelåser.

Eksepsjonelle pusteegenskaper
Denne positive omtalen fikk Isbjørn fra Foreldre & Barn etter test av parkdresser i 2010: ”For at barnet skal holde seg tørt og varmt, er det svært viktig at dressen puster. Barn blir fort klamme og begynner å fryse i klær som ikke puster. Klart best pusteevne har dressen fra Isbjørn of Sweden, som er den eneste dressen som får toppkarakter. Alle de andre dressene ligger langt under når det gjelder evnen til å slippe gjennom fukt fra innsiden og ut.”

Miljøets beste står også i fokus
Bak Isbjørns suksess står en enkel logikk: Det beste for barnet er også best for miljøet! Dressen fra Isbjørn er fremstilt uten bruk av skadelige miljøgifter. Resirkulerte materialer anvendes der det er mulig. Det varme, myke og lette fóret f.eks. er laget av resirkulerte brusflasker! Dressen er slitesterk, og går gjerne i arv. Det sparer også miljøet.

Smarte detaljer
Formsydde ermer og ben, avtagbar hette, tunnel ved halsåpning som holder vinden ute, tett rundt ankel og håndledd for å holde snøen ute og sterke stropper under foten holder dressen på plass.

Foreldre som mener at disse egenskapene er viktige ved en parkdress, de kjøper Isbjørn til sine barn. Så enkelt er det!

 

Størrelser: 80-128 cm (1 til 8 år)   Nå i fire farger: Fuschia, LavaRed, ParrotGreen og Aquarius.

Entrant W - Waterproof Breathable Fabric Thermore - rinnova


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no