Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Climber skalljakke fra Isbjörn i to nye tøffe farger
[2011.08.26]

Climber skalljakke fra Isbjörn i to nye tøffe farger

Isbjørn of Swedens suverene skalljakke Climber finnes nå for kommende sesong  i 4 trendy farger. De to nye fargene LimeChock og TwilightPurple gjør det enda lettere å velge teknisk avansert og solid og samtidig tøft og trendy når det gjelder ytterplagg til barn. 

Climber vil sammen med skallbuksen gi barnet beskyttelse og komfort både i plaskende regn og i bitende kulde. Skallsettet holder barnet tørt og varmt. Hvilke innerplagg man velger er det temperaturen som bestemmer.
Med vanntetthet som tåler 20.000 mm vannsøyle og pusteegenskaper på 12.000 gr/m2/24hrs er Climber en jakke som står imot og gir komfort i all slags vær, uansett aktivitet. Alle sømmene er teipet, og selv lommglidelåsene er vanntette. Hetten er avtagbar, og barnet kan enkelt regulere hetten i tre retninger med én hånd. Jakken har avtagbar snølås på innsiden og formsydde ermer med liten lomme for skipass. Jakken har justerbar linning og er fóret med mesh.

Tøft snitt. Tøffe farger. Dette er jakken barna ikke ”glemmer”  verken å ta på seg eller å putte i sekken.  Climber blir fort det beste plagget i garderobeskapet – hele året.

Størrelse: 86 – 140 cm •
Materialer
: Entrant W TORAY, 135g/m2, 100% Nylon

Farger: Petrol, Fuschia, TwilightPurple (ny), LimeChock (ny)

Gå inn på merkevaresiden vår så ser du mer fra det spennende utvalget fra Isbjörn of Sweden.


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no