Importør av ledende merkevarer innen
alpinutstyr og teknisk avansert bekledning.

Isbjørn vinner av SOA
[2010.07.02]

Isbjørn vinner av SOA

Isbjörn ble vinner av SOA Award Winter 2010/11

Den nye skalljakken ”Expedition Shell Jacket” brakte Isbjörn of Sweden til topps i Scandinavian Outdoor Award. En jury av journalister fra europeisk og skandinavisk sportsbransje vurderte en rekke produkter innen definerte kategorier – og når det gjaldt Slitestyrke/holdbarhet ble skalljakken fra Isbjørn of Sweden vurdert som ”best i klassen”.

Juryformann Frank Wacker begrunner utnevnelsen som følger:

”Det er mange hensyn å ta når vi ser på et produkts holdbarhet, blant annet viktigheten av å skape funksjonelt og slitesterkt utstyr i klassisk design som forbrukerne vil ha glede av i årevis. Expedition Shell Jacket fra Isbjörn of Sweden etterkommer disse kriteriene. Jakken er laget i materialet DermizaxEV, er like tøff som pappas og når jakken blir for liten, kan den gå videre til neste bruker”.

Stolte gründere:

En av Nordic Cids Wear gündere, Maria Frykman Forsberg er selvfølgelig veldig stolt over å ha vunnet denne høythengende prisen som Scandinavian Outdoor Group står bak.

”Det har vist seg at vår valg om å ta barn på alvor og gi dem kvalitet, funksjonalitet, god design og ikke minst miljøvennlige materialer har ført frem. Holdbarhet og slitestyrek er en naturlig konsekvens av dette valget. Det som er bra for barna våre er også bra for miljøet”, sier Forsberg.

SportAgile gratulerer!

”For oss i SportAgile er det flott å få bekreftet på at Isbjörn of Sweden virkelig holder mål og hevder seg i en tøff konkurranse som Scandinavian Outdoor Award. Gratulerer Isbjørn!”

 


<< Tilbake
spacer

SportAgile as v/Halvor Langslet - E-post: halvor@sportagile.no - Telefon: +47 3306 3360
Levert av www.spectra.no